Σέριφος Διακοπές

Μια προσωπική ματιά για τις διακοπές στην Σέριφο

Η Σέριφος είναι ιδανικό νησί για διακοπές. Πρώτα από όλα είναι το κοντινότερο νησί στον Πειραιά μετά την Κύθνο στις δυτικές Κυκλάδες. Σημαντικό ρόλο στις διακοπές σας στην Σέριφο, θα παίξουν σίγουρα οι παραλίες της που είναι πολλές και για κάθε γούστο, η γραφική χώρα και η ηρεμία που αποπνέει παντού το νησί.

Σέριφος Διακοπές

Η Σέριφος είναι από τα λίγα μέρη στο Αιγαίο που η απομόνωση και η ησυχία είναι εύκολα αν τα επιθυμείς. Ενώ πάλι αν προτιμάς την πολυκοσμία, τότε μπορείς εύκολα να την αναζητήσεις στο λιμάνι ή στην Χώρα.

Έχω κάνει αρκετές φορές διακοπές στην Σέριφο,  με όλους τους τρόπους. Έχω μείνει και σε ξενοδοχείο και σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενώ τις περισσότερες φορές ειδικά παλιότερα είχα προτιμήσει την διαμονή στο κάμπινγκ στα λιβαδάκια που το θεωρώ ένα από τα καλύτερα κάμπιγνκ στο Αιγαίο. Πάντοτε η Σέριφος μου προσέφερε απλόχερα την ομορφιά της και την ηρεμία της. Πάντοτε άφηνα το νησί με φορτωμένες τις μπαταρίες μου και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Σέριφος Διακοπές με τον Οδυσσέα

Με τον Οδυσσέα τον γιό μου, έχουμε πάει δύο φορές διακοπές στην Σέριφο, μέχρι τώρα (2013). Η πρώτη φορά ήταν το 2000 λίγο πριν κλείσει τα δύο του χρόνια. Πήγαμε με την...περισσότερα

ΣΕΡΙΦΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ